De reŁnie 2019 ging helaas niet door. Klik op het tabblad ReŁnie en daarna op info/programma voor meer informatie


Contact:
Oudleerlingencontact 2e VCL
Fazantstraat 4
5854 GG Nieuw Bergen
Email: info@2evcl.nl


Welkom bij de site van het 2e VCL. Deze site is voor iedereen toegankelijk. In verband met de privacy zijn echter een aantal gegevens over oud-leerlingen en de volledige artikelen alleen toegankelijk als je bent ingelogd en je bij bent met de contributie. Wanneer je nog niet beschikt over een Inlognaam en wachtwoord, meld je dan aan. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk de toegangsgegevens.
De site is natuurlijk vooral bedoeld om elkaar als oud-leerling niet uit het oog te verliezen, contact te zoeken met oud-leerlingen en artikelen met belevenissen van oud klas- en schoolgenoten te lezen. Voor dat laatste is natuurlijk ook van belang, dat aanvulling volgt. Evenals in "Over de Drempel" vragen wij jullie om kopij.


Contributie

Januari 2023 wordt het bestand weer opgeschoond. Diegenen, die na 2020 geen contributie hebben betaald krijgen ons lijfblad "Over de Drempel" niet meer toegezonden en kunnen ook niet meer op het afgeschermde gedeelte van de site komen. Zodra de contributie voor 2023 is voldaan, heb je weer toegang en krijg je "Over de Drempel" weer.
Dus: "kruip achter je computer of pak je telefoon en maak het luttele bedragje in dat het lidmaatschap kost: Ä 6,00 (woon je in het buitenland dan Ä 10,00)".
Het IBAN-nummer is NL58 INGB 0002 0789 47 ten name van de Penningmeester Stichting Oudleerlingencontact 2e V.C.L. in Nieuw Bergen. De bijbehorende Swiftcode/BICCODE is: INGBNL2A.
Nog beter is om een jaarlijks terugkerende automatisch betaling klaar te zetten.

Bestuur Oud-leerlingencontact 2e V.C.L.